Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde ivedili durumlarda binanızın eminğini katkısızlayabilirsiniz.

Gelişen teknolojiyle müşterek yangın merdiveni seçenekleri, elan aşkın güvenilir hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her mevsim izlem eden bir firmayız.

Yangın kapısı acil çıkış kucakin kullanılacaksa o mevsim lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Hatta, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin gayrimeskûna düşmesidir.

Yangın ve acil boyut anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da tabir edilen bu kol temelı modellerde uygun kapı koluna misal. 

Kötü sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Müstacel çıkış kapısı adı ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli kuruluşda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında aklı başında payanları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz ehliyetli olacaktır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu gestalt arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın Yangın Kapısı vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının iyi standartlara ve yönetmeliklere yaraşıklı olup olmadığını tespit etmek kucakin kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın acilen manasızşeşlmasına imkân teşhisr, yapı eminğini sağlar. Ivedili çıkış kapıları binaların gestaltsına ve hoşgörülüliğine nazaran farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

kaynağı değmeslektir]

Report this wiki page